Εισαγωγή

Ο Jack είναι ένα αδιόρθωτο ημιπεριθωριακό ρεμάλι. Η Kate είναι η μόνη όαση στην καμένη ζωή του. Όταν και αυτή, κουρασμένη από την αθλιότητα την οποία την αναγκάζει να ανέχεται, αποφασίζει να τον εγκαταλείψει, τότε πια ο Jack καταφεύγει στη μόνη ελπίδα που του έχει απομείνει στον κόσμο και γρήγορα παρασέρνεται στη δίνη μιας περιπέτειας γεμάτης κινδύνους, μεταφυσικά φαινόμενα και βρώμικο χρήμα. Και στο κέντρο της δίνης, ο αποστάτης Bob, ο "άνθρωπος"-κλειδί σε όλη αυτή την υπόθεση.

Ποιός όμως είναι πραγματικά ο μυστηριώδης δρ. Tonperni; Τί ρόλο παίζει ο σιωπηλός βοηθός Luigi Torres; Αρκεί μια αιωνιότητα για να μετακινηθεί ένας κρυστάλλινος πάγος; Γιατί η Μαίρη έχει πονοκεφάλους; Υπάρχουν όντως δολάρια σε κέρμα; Ακολουθήστε τη συναρπαστική ιστορία του Jack, και οι απαντήσεις αυτών των φλεγόντων ερωτημάτων δεν θα αργήσουν να ξεδιπλωθούν μπροστά στα μάτια σας...

********************************************************************************

Εφτά νέοι, πολλά υποσχόμενοι συγγραφείς ενώνουν τις δυνάμεις και τα ταλέντα τους με στόχο να γράψουν τη μεταμοντέρνα online νουβέλα που θα τους δώσει επιτέλους τα φράγκα, τη δόξα και τις γκόμενες που τους αξίζουν και που οι καθημερινές δουλειές τους τους αρνούνται πεισματικά.

Κατά τη συγγραφή ακολουθούνται οι εξής κανόνες
1. καθένας γράφει το πολύ μέχρι τριακόσιες λέξεις.
2. το μέγιστο επιτρεπτό διάστημα μεταξύ δυο δημοσιεύσεων είναι τρεις μέρες. Σε περίπτωση που ο συγγραφέας ο οποίος έχει σειρά υπερβεί το χρονικό όριο, τον προσπερνάμε.
3. η ιστορία θα τελειώσει σε πέντε γύρους, δηλαδή θα γράψουμε ο καθένας από πέντε φορές. Η σειρά σε κάθε γύρο είναι:
spithros
gfoufoutos
mitsaras
Thanos Zakopoulos
civil
phantom writter
orestis
Δηλαδή, τελευταίος γράφει ο κος Ευθυμίου, μη του γαμήσει ο Spithros.